گفتیم که ورق های فلزی، با توجه به کاربردی که دارند به اشکال مختفی مانند ورق شادولاین، ورق طرح سفال و ورق سینوسی تقسیم بندی می شوند. یکی از این ورق ها، ورق سینوسی رنگی است. ورق سینوسی رنگی، یکی از انواع ورق های گالوانیزه می باشد که با توجه به شکل ظاهری و کاربردشان، با دیگر ورق های گالوانیزه متفاوت بوده و معمولا در ساخت سقف های شیروانی و یا کرکره مغازه مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله قصد داریم به بررسی بیشتر این نوع ورق، ویژگی های آن و کاربردی که دارد، بپردازیم از همین رو پیشنهاد می کنیم تا انتهای مقاله همراه آهن مهام باشید. برای اطلاع از قیمت ورق، قیمت ورق گالوانیزه و قیمت ورق رنگی می توانید به صفحه هر محصول مراجعه کنید و یا با کارشناسان آهن مهام تماس بگیرید.
ورق سینوسی رنگی چیست؟
ورق سینوسی رنگی که به دلیل ظاهر سینوسی آنها، بعنوان ورق های سینوسی کرکره نیز شناخته می شوند، معمولا محصولاتی با ابعاد 20 سانتی متر الی 12 متر هستند که در انواع رنگ ها تولید و روانه بازار می شوند. ، رنگ ورق های سینوسی موجب می شود که نسبت به ورق های گالوانیزه معمولی ماندگارتر بوده و در برابر خوردگی نیز مقاومت بالایی داشته باشد. از جمله این رنگ ها عبارتند از:
– قرمز جیگری کد رال رنگ 3020
– قرمز کوجه ای کد رال رنگ 3000
– قهوه ای کد رال زنگ 8004
– قهوه ای سوخته کد رال رنگ 8017
– آبی نیسانی کد رال رنگ 5015
– آبی آسمانی کد رال رنگ 5012
– نارنجی کد رال رنگ 2003
ویژگی های ورق سینوسی رنگی
علاوه بر موارد ذکر شده، ورق های سینوسی با توجه شکل ظاهری، دارای یکسری ویژگی هایی از قبیل موارد زیر می باشند که عبارتند از:
– دارای استحکام و مقاومت بالا در برابر زلزله
– دارای مقاومت بالا در برابر خوردگی
– عدم نفوذ آب به داخل ساختمان به دلیل قرار گیری مطلوب ورق ها در کنار یکدیگر
– قابلیت تولید در انواع سایز و ابعاد
– دارای وزن سبک و نصب آسان و سریع
– مقرون به صرفه و صرف هزینه های کم
– عدم تغییر شکل و رنگ در برابر شرایط جوی خاص
– دارای مقاومت بالا در برابر آتش، مواد اسیدی و قلیایی
روند ساخت ورق سینوسی رنگی
روند ساخت ورق های کرکره سینوسی به این صورت است که همانند سایر ورق های گالوانیزه، طی فرایند گالوانیزاسیون، به فلز روی آغشته شده و گالوانیزه می شود. گالوانیزه کردن ورق های رنگی سینوسی موجب می شود تا فلز روی بعنوان قطب مثبت از لایه ی زیرین خود که قطب منفی است محافظت کرده و در برابر خوردگی نیز مقاوم باشد. پس از گالوانیزه کردن ورق، نوبت به رنگ کردن آن می رسد، به این صورت که آنها را وارد کوره های رنگ می کنند تا علاوه بر زیبایی ظاهری، در برابر خوردگی و عوامل محیطی نیز مقاومت بالایی داشته باشد.
در نهایت، ورق های رنگ شده را با استفاده از دستگاه هایی بصورت موج دار در می آورند و روانه بازار می کنند.
کاربرد ورق سینوسی رنگی
ورق های سینوسی رنگی، بر اساس روند تولید، رنگ و شکل ظاهری، در موارد متعددی مورد استفاده قرار می گیرد که از جمله عبارتند از:
– قابلیت استفاده در ساخت سقف های شیروانی و شیب دار
– قابلیت استفاده در ساخت بدنه سوله ها
– کاربرد در ساخت کرکره مغازه
– کاربرد در مکان هایی مانند کارخانه، روستاها، هتل ها، باغ ها، نمایشگاه ها و …
هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!