ردکردن این
ورق طرح سفال چیست؟

ورق طرح سفال چیست؟

میدانیم که امروزه محصولات فولادی زیادی در کشور تولید می شوند که در صنایع مختلف کاربرد زیادی دارد. یکی از این محصولات، ورق های فولادی هستند که طی فرایند نورد تولید شده و به انواع مختلفی مانند ورق سیاه، ورق روغنی، ورق گالوانیزه، ورق رنگی و غیره تقسیم بندی می شود. قیمت ورق شیروانی که ورق طرح سفال، یکی از انواع آن می باشد به دلیل تنوع در رنگ، مقاومت بالا در برابر حرارت و سبک بودن، در صنایع مختلف به خصوص صنعت ساخت و ساز، کاربرد فراوانی دارد. افزایشی میباشد. در این مقاله قصد داریم، به بررسی این نوع از ورق ها، انواع آن و کاربردی که دارد بپردازیم؛ از همین رو پیشنهاد می کنیم تا انتهای مقاله، همراه آهن مهام باشید.

ورق طرح سفال چیست؟

گفتیم که ورق های طرح سفال، یکی مقاطع پرکاربرد در سخت ساختمان سازی هستند که به دلیل ویژگی هایی از قبیل مقاومت در برابر حرارت، وزن پایین و عدم پوسیدگی یا شکستگی، در مناطق زلزله خیز کاربرد فراوانی دارد. علاوه بر این، این نوع از ورق ها، در ابعاد و سایز های مختلف تولید و روانه بازار می شوند که با توجه به طراحی زیبا و تنوع در رنگ، معمولا جهت ساخت آلاچیق ها، سقف های شیروانی، سر در ساختمان و غیره نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

انواع ورق طرح سفال

ورق های طرح سفال، شامل انواع مختلفی می باشند که در این قسمت به طور مختصر، به برخی از پرکاربرد ترین آنها نیز اشاره می کنیم.
– ورق طرح سفال پالرمو
– ورق طرح سفال پرچین
– ورق طرح سفال ژنوا

ورق طرح سفال پالرمو

این نوع از ورق های طرح سفال که با نام ورق طرح سفال ژاپنی یا ورق طرح سفال سوئدی نیز در بازار وجود دارند، از جمله اصلی ترین ورق های طرح سفال می باشد که معمولا در ضخامت 16.0 الی 70.0 میلی متر و عرض 100 الی 125 سانتی متر تولید و روانه بازار می شود. این نوع از ورق ها، علاوه بر مقاوم بودن دربرابر شکستگی و سبک بودن، در مناطق مرطوب نیز مناسب بوده و در انواع رنگ های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

ورق طرح سفال پرچین

ورق های طرح سفال پرچین که با نام ورق آردواز و یا ورق بام تایل نیز شناخته می شوند، یکی از انواع ورق های گالوانیزه و به رنگ کوره ای می باشند که در ضخامت های 16.0 الی 70.0 میلی متر و عرض 100 الی 125 میلی متر تولید شده و به انواع مختلفی مانند ورق پرچین یک پله، ورق پرچین دو پله و ورق پرچین سه پله نیز تقسیم بندی می شوند. این نوع از ورق ها همانند ورق های پالرمو و ژنوا، معمولا در انواع رنگ های مختلفی در بازار وجود دارند که به سبب مقاوم بودن در برابر شرایط آب و هوایی مختلف مانند زلزله، بارش باران، نور خورشید و غیره، معمولا در ساخت سقف های شیب دار، آلاچیق ها و غیره نیز مورد استفاده فرار می گیرد. علاوه بر موارد ذکر شده، تفاوت اصلی ورق های طرح سفال پرچین با ورق های طرح سفال پالرمو و ژنوا، در طراحی های مختلف این نوع از ورق هاست که برای مقاوم بودن در برابر اشعه ماورا بنفش، بصورت رنگ چرمی به کار برده می شوند. برای اطلاع از قیمت ورق گالوانیزه یکی از ورق های پایه برای سایر مدلهای بازار می باشد می توانید به دسته مربوطه آن مراجعه کنید.

ورق طرح سفال ژنوا

یکی دیگر از انواع ورق های طرح سفال، ورق ژنوا می باشد که ورق هایی از جنس ورق های گالوانیزه و به رنگ کوره ای هستند و معمولا با نام ورق طرح سفال ایتالیایی یا فرانسوی نیز شناخته می شوند. این نوع از ورق ها همانند سایر انواع ورق های طرح سفال، دارای ویژگی هایی از قبیل مقاوم بودن در برابر شکستگی و وزن پایین هستند که در انواع رنگ هایی از قبیل قهوه ای، سبز، زرد، آبی، نارنجی، بنفش و صورتی در ساخت انواع آلاچیق و سقف های شیب دار نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

ویژگی های ورق طرح سفال

ورق های طرح سفال، علاوه بر سبک بودن و مقاومت بالا در برابر خوردگی و شکستگی، دارای یکسری ویژگی های بارزی از قبیل موارد زیر می باشند که عبارتند از:
– قابلیت نصب آسان و سریع
– قابلیت جابجایی آسان در صورت نیاز
– مقاومت بالا در برابر آتش سوزی
– دارای طراحی ها و رنگ های مختلف
– مقاومت بالا در برابر رطوبت به دلیل آهن به کار رفته در آن
– دوام و ماندگاری بالا
– دارای قیمت ارزان و مقرون به صرفه

کاربرد ورق طرح سفال

ورق های طرح سفال، با توجه به یکسری ویژگی هایی که در بالا ذکر شد، کاربرد فراوانی در صنعت ساخت و ساز دارد که میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر از قیمت این محصولات به صفحه رسمی آهن مهام مراجعه کنید. از جمله مهم ترین کاربرد های این محصولات عبارتند از:
– قابلیت استفاده در ساخت سقف ساختمان، شیروانی ها و سقف های شیب دار
– قابلیت استفاده در ساخت پارکینگ و سایه بان
– کاربرد در پوشش سقف ویلا ها
– قابلیت استفاده جهت ساخت سر در منازل
– قابلیت استفاده جهت عایق کاری

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *